dimecres, 11 d’abril del 2012

SETMANA SANTA













3 comentaris:

  1. Ostres !!! quina entrada mes "wuay", primer de tot la teva nena es preciosa, una nina, es veu bona nena (ja ho diràs tu). El llibre de la selva sempre ha estat la meva peli preferida de Disney, de petita (ara tinc 53) la vaig veure al menys 10 vegades i quan les meves filles eran petites altres 10 o mes, m'agradaba molt la Baghira i per això ara tinc gats (es el mes semblan a una pantera). Bé continuo, el pastís es "brutal", t'ha quedat de pastissería o potser de gust fins i tot millor, jo no en tinc ni idea de fer pastissos ni gaire de cuinar. I per últim veig que tampoc has deixat l'agulla per vacances, crec que com totes. Prou de rotllo per avui, un petó per tu i per la petita.

    ResponElimina
  2. Hola!! (busca lo mas vital no más, lo que es necesidad y no más y olvidate de la preocupación) aixo es el que pasa cuan les teves filles veien mil vegades seguides una peli, que et fas gran i les cansons et venen al cap sense adonarten. felicitats la mona es preciosa, i el quadre t'esta quedan molt be, que tinguis molt bona setmana, petons, Reyes.

    ResponElimina
  3. wauu!! una setmana completita completita!!nosaltres som bastant perrets i vàrem fer poca cosa. Molt xules les fotos!!i la mona et va quedar genial!!!!!

    ResponElimina