dimecres, 31 de desembre de 2014

REPASSANT EL 2014 I PROPÒSITS PUNTCREUERS PEL 2015.

Hola!
Ja som a 31 de desembre, moment per fer balanç de l'any que ja s'acaba i dels bons propòsits per l'any que estem a punt de començar.
Crec que he aprofitat molt bé l'any: he acabat el meu treball més gran i que feia temps que tenia començat, he fet unes quantes cosetes per a la nena, uns pitets per als dos nadons que han tingut unes amigues i em vaig proposarr a principis del 2014 preparar cosetes per decorar la casa aquest Nadal. Així que es pot dir que ho he aconeguit. Aquí els teniu tots junts.
Per al 2015, quant al PX els meus propòsits seran:
1.- Gaudir amb l'agulla: de vegades tenim tants projectes començats que ens agoviem.
2.- Acabar un o dos UFOs.
3.- M'he apuntat a un Challenge del Facebook en honor d'una noia americana amb qui feia un temps que tenia contacte i que malhauradament va morir de forma inesperada d'un infart al setembre. La Debbie era absolutament fantàstica, generosa ì una magnifica brodadora. El repte consisteix a treballar en 31 brodats diferents al llarg del mes de gener i intentar tenir-los tots acabats el proper 31 de desembre. Es permet que siguin coses ja començades i no cal que siguin grans projectes. De moment la meva llista només inclou 25 brodats diferents. Entre ells hi ha el "Cut Thru' North Pole House" de l'Amanda Loverseed que estava brodant la Debbie en el nostre grup de "Cut Thru' Bothy Threads  Monday Sal" al Facebook quan va morir. 
I res més per al 2015, tenint en compte que l'any passat vaig fer 14 brodats fer-ne més del doble aquest any serà un repte ben ambiciós.
Espero que el proper Any 2015 tingueu totes salut, feina i un feliç brodat.1 comentari:

  1. Molt Feliç 2015 a tota la familia, i una abraçada per tu. que sigueu molt molt flisos. Reyes

    ResponElimina