dimecres, 1 d’abril de 2015

JA SOM AL MES D'ABRIL...

.... I jo sense passar per aquí!
Quasi ni me n'he adonat! Des que va començar l'any que no he parat i no he trobat un moment per seure una estoneta davant l'ordinador per pur plaer. Així que avui m'he dit que aixó no podia ser, que tenia el blog molt abandonat i que d'avui no passava. No us penseu pas que no he agafat l'agulla en cap moment... tinc una pila de projectes pensats per aquest any. 
De moment encara estic amb el primer. El meu Cut Thru' North Pole House de Bothy Threads: el meu súper regal de Reis! Té tants detallets! Aixó fa que sigui una mica lent, peró m'agrada tant que m'estic portant molt bé i cada dia al vespre m'hi poso una horeta després de sopar. 
A més estic fent el mateix que l'any passat... intentar focalitzar la meva atenció en una sola cosa. L'any passat vaig aconseguir acabar així 14 projectes. Cert que alguns eren petits, peró em va anar millor que quan compagino feines. Després d'una cosa bé l'altra! Sembla fàcil de dir, peró és una cosa que sempre m'ha costat molt.
Bé, no m'enrotllo més... Aquí teniu una foto de com va la cosa.


Fins aviat!

1 comentari:

  1. HOLA!! t'esta quedant molt xulo aquest treball, m'añegra molt veuret per aquí, que tingueu molt bona Setmana, una abraçada, Reyes

    ResponElimina